coaching og veiledning 

Velkommen til coaching og veiledning på Grundersupport.no. 

 

Skal vi samarbeide om din fremtid?

 

 

Vi kan samarbeide på følgende måte:

– Være din diskusjonpartner

– Utvikle din idè

– Bli mer fokusert på hva du ønsker deg

– Ansvarliggjøre deg for dine handlinger

– Spare tid og penger

– Styrke selvtilliten og egenverd

– Hvor du kan finne støtte/ support

– ..og mye mye mer.. 

 

 

Men hvem er jeg??

Hei mitt navn er Bente Bakken Rasmussen, og du  kan lese mer om meg her. I mine år som selvstendig – det er over 8 år – har jeg savnet noen som jeg kunne diskutere og  kunne snakke med,  få noe hjelp der jeg trengte det, og ikke minst diskutere den ideen jeg så mye brenner for.  I min iver etter å lykkes med Rettighetshjelpen, jobbet jeg mye overtid, så lite til familien, og i det hele tatt så også lite til den forventede inntekten. 

Og utifra min egen – og andres erfaring- skapte jeg et kurs om grenser, som nå er blitt en del av «grunderpakken» . Denne grunderpakken kan du lese mer om her.  

Erfaring fra coaching, veiledning og samtaler 

Jeg har lang erfaring med coaching og veiledning av  mennesker i forskjellige livssituasjoner. Om du ønsker å se min cv , se her .  For meg er DU den viktigste personen i rommet, og jeg er din samtalepartner i ditt ønske om å lykkes med ditt firma. I denne sammenhengen er det viktig at du får en samtalepartner om dine ideer og drømmer- jeg er ikke en av dem som ler eller latterliggjør dine ønsker eller forhåpninger og en bedrift som skal lykkes. Jeg har også god erfaring fra samfunnets mange irrganger, og vil hjelpe deg på vei hvis du trenger det.  

Min arbeidsmetodikk

Jeg ønsker virkelig at du skal lykkes med din grunderide! Alle tankene og ideene dine er dine egne, og mitt ønske er å hjelpe deg videre når Grunderlivets mørke dager komme frem. For de kommer.    

Sammen kan vi bygge ut din forretningside,  og se sammen om det er alternative måter og andre løsninger å se på dine utfordringer.       

Du er den som eier tanken din.  

Hvis du ønsker å få 30 minutters gratis samtale med meg for å se om du har lyst til at vi kan jobbe sammen, sender du inn overstående mail, og velger dato og tidspunkt. 

Håper vi sees.