Hei! Jeg heter Bente 

Din coach og hjelper på bedriftens landevei

FOR GRUNDERE OG GRENSER..  

 

Personlig coaching

Jeg vil gjerne være din personlige coach når du jobber med din bedrift. Jeg vil derfor tilby deg en gratis samtale på 30 min.  

Medlemsskap/ Grunderpakka

Ønsker du å bli en del av vårt fellesskap med kurs, webinarer og hefter?

Hvem er jeg ?

Jeg er en blid 61 åring, stort sett alltid fornøyd og  har på ingen måte slått meg til ro  med min kommende pensjonisttilværelse!! Livet er fremdeles spennende og har så mye å by på.  Og jeg elsker det å være grunder! Men når jeg ikke jobber, så er det mine 5 skjønne barnebarnet som opptar det meste av fritida mi, og det er en utrolig glede å se de vokse opp.

I tillegg  til dette så elsker jeg å farte rundt på min Harley og treffe nye venner, i tillegg til at vi har vår bobil. Jeg har vært  gift med  samme mannen i siden «tidenes morgen», og han hjelper meg både privat og i firmaet, og er min gode klippe i en hektisk hverdag. 

Jeg setter ellers  pris på de gode samtalene enten det er privat eller jobbmessig.  I jobbsammenheng er det viktig å ta utgangspunkt i dine ressurser og ønsker, og jobbe utifra dette. Se også siden om coaching.

 

Praktiske opplysninger

Grundersupport.no er et subdomene av Rettighetshjelpen( org 983298028). Rettighetshjelpen er et ENK ( enkeltmannsforetak) og ble startet i 2001. På grunn av min daværende livssituasjon , prioriterte jeg å legge dette på is og få en fast inntekt i det offentlige. Men i 2011 startet jeg opp igjen, og da med frilansjournalistikk og vergemål som mine to hovedinntekskilder, men fremdeles som periodemessig vikar i offentlige/private jobber. Når jeg nå har startet opp Grundersupport.no, er det fordi jeg ønsker å hjelpe andre grundere – spesielt med grenser, deres drømmer og forventninger. 

 

Hva har jeg jobbet med tidligere?

Siden jeg er nådd en moden alder for å si det sånn, har jeg gjort mye spennende i løpet av min mangeårige yrkeskarriere. Jeg er utdannet sosionom og har også en Master i offentlig  ledelse og administrasjon ( MPA) , i tillegg til mye annen utdannelse. Se gjerne min CV hvis du er interessert i å vite mer.

Etter mange år  i det offentlige og private både som sosionom, ruskonsulent og terapeut bestemte jeg meg for å jobbe for meg selv fulltid. Det hadde i mange år vært min drøm å starte for meg selv, og har hatt mitt firma Rettighetshjelpen siden 2001, selv om dette ble lagt på is frem til 2011. I 2011 begynte jeg å jobbe for fullt i  Rettighetshjelpen  (orgnr: 983298028), bortsett fra enkelte vikariater  som jeg har hatt for å styrke økonomien.    I Rettighetshjelpen jobbet jeg med rettigheter og muligheter for folk flest og for mennesker som hadde økonomiske problemer, med vergemål og kontakt med etater og instanser på vegne av andre. Jeg gjør dette fremdeles, selv om oppgavene har økt mht til vergemålene.  

Grunnen til at jeg har startet opp Grundersupport, er at jeg i løpet av disse årene har sett hvor viktig det er å sette grenser – både for en selv og for bedriftens fremtid. Jeg har selv vært svært grenseløs til tider , men har lært av mine feiltrinn og vil gjerne gi dette videre til andre grundere. Jeg har bl.a laget et kurs basert på erfaring og kunnskap om grenser, som jeg gjerne vil dele med deg.   Grundere er  generelt en kreativ og skapende gjeng, slik at det kan være godt å bli påminnet om hverdagens grenser, og de nødvendige grenser som en må sette for å få et solid fundament i egen bedrift.  

 

 

 

 

 

 

 

Jeg ønsker å vite mer om Grundersupport og motta nyhetsbrev og tilbud.